Over Thumpstar

This Is Thumpstar's Story

oor de afgelopen 10 jaar hebben we overtroffen de verwachtingen met de productie van uitzonderlijke producten met een ongeëvenaarde klantenservice en een back-up . Ze hebben consequent geweest in de voorhoede van cutting edge design , technologie en ontwikkeling met een onverzadigbaar verlangen om het beste product te leveren tegen de beste prijs. Wees niet verlegen willen we van u horen . Het is ons beleid om onze klanten te luisteren in het voordeel van iedereen. Wij waarderen uw ideeën en meningen ; Het is na al die ideeën die de toekomst van onze sport en het bedrijfsleven vorm te geven. Neem dan gerust contact met ons op via onze contactpagina. Nadat alles is gezegd en gedaan het bewijs is in de manege , zodat u contact met ons te regelen waar je kunt zien en rijden onze producten. We hebben een netwerk van toegewijde dealers in het hele land dat graag aan u te verplichten zijn . Tot ziens op het circuit .

GESCHIEDENIS

Thumpstar werd opgericht 2004 in Australië door een racer genaamd Timothy Hunter. Terwijl het bijwonen van een beurs in eind 2003 , struikelde hij over een kuil fiets , voelde de noodzaak om het te importeren en maak aanpassingen en verbeteringen . In april 2004 tekende hij een contract met een Taiwanese onderneming te helpen bij het opbouwen van deze fietsen . Thumpstar werd geboren .

Originele Advertentie in 2004

Het eerste model Thumpstar vrijkomen in de markt tussen 2004 en 2006 , waren de JNR 90cc , 110cc Super Hunge & Pro Hunge 125cc . De Pro Hunge 125cc was een groot succes met zijn CNC TUV gecertificeerd volledige staaf T6 warmte behandeld aluminium frame ; Dit frame is zeer gewild tot nu toe.

2004 Thumpstar Pro Hunge 125cc

Thumpstar werd al snel de meest bekende Pit Bike merken in de wereld met een omzet bereiken van meer dan 45million dollar omzet in de eerste 13 maanden van het bedrijfsleven. Succes Thumpstar ‘s was van korte duur als gevolg van een aantal tekortkomingen op het vlak van infrastructuur en schending van handelsmerk , met andere bedrijven de verkoop van namaak Thumpstar

Nieuwe Plastics ontworpen

In 2007 veranderde Thumpstar haar naam in Terra Moto en beveiligd haar intellectuele eigendom . Nieuwe Terra Moto modellen werden uitgebracht waaronder de Terra Moto Krusha 125cc en Terra Moto TDX 125F PRO echter , in tegenstelling tot Thumpstar , heeft deze modellen niet opstijgen en binnenkort de fabrikant gestopt met het produceren Terra Moto

2007 Terra Moto Krusha 125cc

Het was in 2011 dat de Hornet Industries contact Hunter met het doel van de heropleving Thumpstar en werd een overeenkomst getekend 10 mei 2012 om het bedrijf opnieuw op te starten met drie nieuwe modellen: de TSX 88cc , TSX 125cc en 160cc TSR .

2012 Thumpstar TSX 88cc

Aan het begin van 2015 had Thumpstar meer dan 16 modellen van 50cc tot 250cc en 5 x model vormen, met inbegrip van de TSB (basis) , TSX ( middenklasse ) , TSR ( Racing ) , TSK ( Kids ) en -C (Mededinging ) ontworpen voor Kids, parcours rijden , motorcross en Pit Bike Racing.

Thumpstar geparkeerd

Sinds 2013 Thumpstar ontwikkelt junior crossmotoren en in 2015 vrijgegeven haar TSB – C , TSX – C en TSR – C concurrentie modellen om te concurreren in de motorcross racen. Thumpstar heeft een geschiedenis van het racen en is featured in de wereld van mini moto champs in Las Vegas , met top namen op de Thumpstar team waaronder Mike Brown , Dan Cartwright en Mike Leavitt een paar te noemen .

Thumpstar winning competitions

In April 2015 Thumpstar declared Chartreuse as an official colour and is one of several off-road motorcycle manufacturers to have an original colour.

2016 Thumpstar 150cc

Thumpstar heeft meer dan 40.000 motorfietsen verkocht in 20 landen .