Voorwaarden en ontkenning

VOORWAARDEN

  • Pick-up beschikbaar voor zowel het zuiden en noorden van de rivier [alleen WA ] .
  • Interstate Goederenvervoer; Alle items worden direct verzonden vanuit de Western Australian Warehouse .
  • 30 dagen garantie tegen fabricagefouten en fabrikant gebreken , sluit alle arbeidskosten . Contacteer ons voor uitgebreide garanties .
  • Garantieclaims ; contact met ons op 1 , dan moet je betalen voor de terugzending naar het magazijn .
  • Hornet Industries PTY LTD is niet aansprakelijk voor verlies , diefstal of beschadiging van voorwerpen tijdens de bevalling . Alle artikelen zijn voorverpakt .
  • U moet Vracht verzekering aanvragen bij uw kosten ($ 50) , als het punt is verloren in Transit , zullen wij niet aansprakelijk worden gesteld (tot op heden hebben we niet verloren een motorfiets )
  • Terwijl alle zorg wordt besteed , fouten of omissies in punt beschrijving zijn louter onbedoeld.
  • Als u problemen ondervindt met uw aankoop proces , aarzel dan niet om direct contact met ons , zodat we kunnen helpen bij het oplossen van eventuele problemen die u hebt ervaren . We streven ernaar om al onze kopers te behagen, dus aarzel niet om contact met ons op elk gewenst stadium –support@thumpstar.be

DISCLAIMER

De ernstige risico’s die betrokken zijn bij het gebruik van een gemotoriseerd voertuig, met inbegrip van maar niet beperkt tot: ernstig lichamelijk letsel en de dood. Thumpstar raadt het gebruik van veiligheidsvoorzieningen tijdens het rijden. Juiste veiligheidsuitrusting zou omvatten, maar zijn niet beperkt tot ASNZ 1698 goedgekeurde helm, rijden leer, motorhandschoenen, kogelvrije vesten, kniebeschermers / brace, en rijlaarzen. Het is de kopers verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat de handleiding wordt gevolgd voor het gebruik, dat dit product wordt samengesteld door een gekwalificeerde monteur en volledig controleren van de motorfiets voor elke rit voor gebreken of mogelijke defecten, eventuele gebreken worden geconstateerd dan het product mag niet worden gebruikt tot het defect is gerepareerd door een gekwalificeerde monteur, zal de koper product te gebruiken op eigen risico.

Thumpstar zal niet aansprakelijk gesteld worden onder geen enkele omstandigheid voor incidentele of gevolgschade of schade of letsel als gevolg van directe of indirecte gebruik van dit product, met inbegrip van een storing of defect. Dit product is geen speelgoed. Dit product is bedoeld voor ervaren volwassen ruiters op een gesloten circuit. Thumpstar doet geen uitspraken over de geschiktheid van deze fiets voor een bepaald doel of gebruiker. De producten op deze site zijn ontworpen voor recreatief gebruik voor een enkele rijder met de juiste veiligheidsuitrusting. Thumpstar beveelt ook aan dat alle minderjarigen alleen gemotoriseerde voertuigen onder toezicht van een volwassene en onder eigen goeddunken van de voogd. Kopers moeten controleren met hun lokale autoriteiten gebied specifieke regels en voorschriften.

Adult voogd neemt alle verantwoordelijkheden die aan het gebruik van deze producten door minderjarigen. Het is niet geschikt voor gehandicapten of personen met beperkte geestelijke of lichamelijke vermogens. Hoewel er geen uniforme wettelijke leeftijd beperkingen, Thumpstar adviseert dat alleen personen van wettelijke leeftijd op een van de gemotoriseerde voertuigen verkocht door ons. Klanten begrijpen dat het gebruik van deze producten of dodelijk letsel kan toebrengen aan zichzelf of anderen. Om de risico’s van een dergelijke blessures te verminderen raden wij het gebruik van de veiligheidsvoorzieningen zoals een DOT, ANSI of Snell goedgekeurde helm en kniebeschermers. Koper houdt ons bedrijf en haar agenten en gelieerde ondernemingen te vrijwaren van elke aansprakelijkheid die voortvloeit uit of in verband met het gebruik of bezit van een product. Koper moet zijn / haar eigen verzekering te verkrijgen. Koper volledig aanvaardt verantwoordelijkheid & amp; geeft de verkoper voor alle & amp; persoonlijke verwondingen, dodelijk letsel, eventuele verliezen, kosten en schade die als gevolg van de werking van dit artikel Koper. Koper is verantwoordelijk bij het vergunnen andere renners om dit item te rijden, en neemt alle verantwoordelijkheid in geval van schade, letsel of dodelijk letsel, etc. Koper is verantwoordelijk voor het begrijpen en gehoorzamen alle lokale en nationale wetten voor de werking van dit product. Zodra koper legt betaling zal dienen als koper akkoord met het vrijgeven verkoper van enige en alle verantwoordelijkheden van de post, zoals hierboven vermeld. Alvorens paardrijden uw lokale staten / steden voertuig codes voor meer informatie over wetten. Dit product is voor gebruik op alleen afgesloten priv√© tracks.

Door de aankoop, erkent u dat u hebt gelezen en begrepen, en gaat u ermee akkoord om de bepalingen en voorwaarden van deze overeenkomst, en verklaart u dat u de wettelijke leeftijd (18 jaar of ouder) om deze overeenkomst in te voeren en te worden gebonden door zijn termijn.

Terwijl alle zorg wordt besteed, fouten en omissies in het item details zijn onbedoeld. Daarom Thumpstar kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele fouten of omissies op deze advertenties gehouden.